اينجانب تصميم گرفته‌ام که يه محرمانه پست آموزشي درباره ي پايتون بنويسم و از صفر استارت کنم و تا هرجايي که تونستم ادامه بدم. تو اين نصيب مي‌خوام در امر خويش پايتون بنويسم (از تاريخچه تا موقعيت شرايط کنوني و تايپ کردن او‌لين برنامه با پايتون).


طراحي سايت در مشهد


 


خلاصه‌اي از پايتون


پايتون يه زبون برنامه‌نويسيه که سال 1991 بوسيله گويدو ون روسوم ساخته شد و اکنون جزو ترندهاي دنياست و به طور گسترده ازش استعمال مي‌شه. پايتون مفسري ميباشد و براي اجرا شدن نيازه که مفسر پايتون نصب گرديده باشه. زبون مالتي-پارادايم است و ميشه باهاش دستوري، فانکشنال و شي‌گرا کد نوشت. پايتون در اسکريپت‌نويسي (معمولا براي به کار گيري در سرورها)، ايجاد برنامه‌هاي زير اينترنت و شغل هاي ديتايي و هوش تصنعي خيلي زياد به کارگيري ميشه و تو اين مورد‌ها ابزارهاي متنوع و خفني باهاش تشکيل‌شده که ميشه ازشون بهره برد.


 


پايتون 2 يا اين که 3 (!)


محاله که سراغ پايتون بخوايد بريد و بدين مورد نخوريد!


2 ورژن از پايتون داريم که باهم سازگار نيستند نسبتاً و کدهاي هرکدوم به آساني با ورژن‌ي ديگه اجرا نميشه يا اين که ممکنه اجرا بشه و همون فيض رو نده!!!


پايتون 3 جديدتره و نسبتاً کليه در حالا سفر بهش ميباشند و در حالتي‌که شرايط فعلي مي‌خوايد آغاز نمائيد به کد زدن قطعا از پايتون 3 به کارگيري نمائيد مگر در موقعيت يگانه (تعلق به کدي که تنها با پايتون 2 عمل مي‌کنه). درين خصوصي فراگيري‌ها هم پايتون 3 به کار گيري ميشه.


 


پايتون، سايتون، جايتون، آيرون‌پايتون، آنادا، پاي‌پاي و .


ورژن‌هاي مختلفي از پايتون وجود داره که ميشه به کارگيري‌هاي مختلفي ازشون کرد اما تا توصيه ميکنم تا‌هنگاميکه نيازي نداريد با هرکدوم از اين ورژن‌ها فعاليت نمائيد به همون پايتون اصلي (CPython) (سي‌پايتون همون پايتون مي باشد) عمل نماييد. اينجانب هم در زمان اين مسير از همون پايتون اصلي به کار گيري ميکنم.


 


پايتون کنده يا اين که سريعه؟ بازار عمل داره؟ کجاها ازش به کار بستن؟


در صورتي‌که بخوام مهم ترين خصوصيت پايتون رو اسم ببرم مطلقا «آساني و سادگي» رو تعيين ميکنم. پايتون رو ميشه خيلي سريع حافظه گرفت (خير مسلط شد!!!) و ميشه خيلي سريع باهاش کد زد و به سود رسيد.


 


سرعت (اجرا) يه خصوصيت نسبيه و نمي‌شه اذعان کرد پايتون زبون سريعيه يا اين که خير! در مرتبه‌ي نخستين مي بايست روءيت کرد که با چه زبوني مقايسه ميشه. کلي زبون از پايتون سريع‌ترن و پايتون هم از کلي زبون سريع‌تره. در جايگاه‌ي دوم پارامترهاي مختلفي تو سرعت تاثير دارن. مثل اينکه پايتون 2 ميباشد يا اين که 3 (2 سريع‌تره معمولا). خويش سي‌پايتون اجرا مي‌کنه يا اين که ورژن‌هاي ديگه (براي مثال پاي‌پاي مي‌تونه تا متعددي سريع‌خيس باشه) و اينکه کدي که داريم مي‌سنجيم باصرفه ميباشد؟ و ابدا پايتون زبون قابل قبولي براي پياده‌سازي اين کد مي باشد يا اين که خير؟


در صورتي‌که سرعت اجرا براتون خيلي مهمه و مي‌دونيد چرا (با آمار و داده ها) احتمالا خودتون بهتر مي‌تونيد تشخيص بديد پايتون مطلوب شما مي باشد يا اين که خير. يا اين که اينکه چجوري از پايتون به کارگيري نمائيد تا به اون انتظاراتتون برسيد.


 


البته اگه صرفا دوست داريد چيزي که به کارگيري مي کنيد سريع‌خيس باشه يا اين که فکر مي کنيد(!) به‌سرعت‌هاي خيلي بالا نياز داريد بايستي بگم که به احتمال خيلي زياد پايتون بيش تر از حد نياز شما اقتدار داره. در به کار گيري‌هاي عادي مثل برنامه‌هاي پايين اينترنت پايتون به اندازه‌ي کافي سريع ميباشد که بشه تو مقياس‌هاي خيلي پهناور به کار گرفت. براي مثال پينترست، اينستاگرام و کافه بازار هم از پايتون دارن به کار گيري مي‌کنن. در اصل هيچ زبون نمي‌تونه سرعتش در توا‌ن اين مقياس‌ها باشه و چهت نيل به‌اين اندازه‌ها رويکرد‌هاي ديگه‌اي وجود داره که خيلي درين دعوا نمي‌کمدديواري.


 


در باب بازار عمل دو نکته طولاني تر ندارم که بگم. نخستين اينکه پايتون هم در کشور ايران هم در جهان بازار فعاليت داره و بازا فعاليت داغي هم داره! دوم و انتها اينکه شما در هر چيزي تخصص داشته باشيد، چنانچه بازار فعاليت هم نداشته باشه براش توليد ميشه!


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لوله پلی اتیلن تهران آخرین اخبار سینما تلویزیون و چهره ها برجسته درهم طورانه خرید قالب وردپرس ترانه های زیبای رویا رایانه المهدی VoiPing Justin طراحی سایت در تبریز