صد رد صد شما هم دوست داريد براي طراحي وب تان خودتان دست به عمل گرديد که شرايط کنوني دراين کاغذ مي باشيد. خيلي از دوستان خوب قصد داراهستند خودشان تارنما شان را پباده سازي و فعال سازي نمايند اما دقيقا نقشه روش را نمي دانند. به همين برهان ممکن ميباشد زيان هاي متعددي به خويش بزنند. اما شرايط کنوني به لطف سيستم هاي رئيس محتواي بدونپول مثل وردپرس کمتر کسي سراغ شرکتهاي طراحي وب سايت مي رود.
بي ترديد شنيده ايد طراحي سايت فارغ از علم برنامه نويسي يا اين که طراحي وب سواي کد نويسي؟ آري دانش به قدري پيشرفت کرده که ديگر نيازي به کدنويسي و يادگيري لهجه هاي برنامه نويسي وجود ندارد! همگي چيز براي شما محياست تا وبسايت تان را به طور ماهر و با ذوق و سليقه خودتان صحيح فرمائيد.
درين نوشتهيعلمي که يکياز کاملترين مقالهها در موضوع طراحي سايت ميباشد قصد دارم گام به گام شمارا در فعالسازي و ساخت سايت تان کمک کنم. چنانچه شما هم جز آن مدل از اشخاصي مي باشيد که دوست داريد خودتان سايت تان را با ذوق وسليقه فردي خودتان بسازيد تا انتهاي اين نوشتهعلمي هم پا اينجانب باشيد.
فراگيري ساخت وب سايت از صفر تا صد
درين نوشتهي علمي قصد داريم روند راهاندازي و طراحي وب سايت را با هم مرور کنيم پس گذشته از هر چيز فرض ميکنيم شما دقيقا ميدانيد براي چه قصد طراحي وب سايت را داريد و انگيزه و برنامه کاري تان از فعال سازي کسب و فعاليت اينترنتي چه مي باشد. اما شايد دوست داشته باشيد يک وبسايت فردي براي خويش بسازيد يا اين که به هر ادله ديگري دوست داريد با دستان خودتان يک تارنما براي خودتان پباده سازي فرماييد. اين را خدمتتان پهنا کردم که بدانيد گذشته از فعالسازي کسب و فعاليت اينترنتي يا اين که طراحي وب سايت براي خويش مي بايست انگيزه دقيقي داشته باشيد. اما اين زمينه بيان کردن نداره و مطمئن هستم شما هدفتان را معين نموده ايد.
درباره این سایت